Marstrand Velgen 17 inch – Volkswagen Arteon

Wij bieden nieuwe en originele VAG Velgen. Volkswagen velgen en Audi velgen maar ook OZ Racing velgen en accessoires.

Originele Marstrand Velgen 17 inch – Volkswagen Arteon

Bandenmaat 215/55 R17

Naafdiameter 57,1 mm

Velgmaat 7J x 17H2

Steekmaat 5 x 112,0 mm

ET-Waarde 38,0 mm

Type nummer 3G8 601 025

17 inch profiel

Originele VAG velgen - Nieuw & Demo

Wij bieden diverse originele VAG velgen, zowel demo velgen als nieuwe velgen. Volkswagen velgen en Audi velgen voor minder dan de helft van de originele prijs.

Indien je de gewenste velgen hebt gevonden en ze zijn beschikbaar, dan kun je ze direct bestellen of in reservering zetten om ze eerst te komen bezichtigen in het filiaal in Venlo of Hagen in Duitsland. Om de velgen te reserveren vragen wij een (aan)betaling van ‚ā¨250. Vanzelfsprekend met een 100% Niet Goed Geld Terug garantie.

De bestelling kan eenvoudig en veilig online betaald worden middels iDeal, met een creditcard of een bankoverschrijving. Wij accepteren geen PayPal of Apple Pay.

Wij verzenden dagelijks vanuit Nederland en Duitsland onze velgen in speciale, extra sterke kartonnen velgendozen waarmee de velgen onbeschadigd aankomen. De kosten voor de verzending zijn afhankelijk van uw wensen (standaard/verzekerd) maar ook de grote en het gewicht van de velgen. Zodra er bij het afrekenen een adres is ingevoerd worden de mogelijke verzendmethodes zichtbaar met de bijbehorende kosten.

Gratis velgen monteren

Alle velgen kun je indien gewenst in een van onze filialen in Hagen (Duitsland) of in Venlo kosteloos komen afhalen, of direct gratis laten monteren. Hiervoor dien je wel een afspraak te maken, bij voorkeur telefonisch of via de WhatsApp.

Wij bieden diverse originele VAG velgen, zowel demo velgen als nieuwe velgen. Volkswagen velgen en Audi velgen voor minder dan de helft van de originele prijs.

Velgen kopen of verkopen?