Originele VW Caddy 4 2K MADRID 17 inch velgen Zomer 2K5601025K 205/50R17 2K5601025F

1.499,00

Werksmäßiges Fahrzeug:

VW Caddy 4 (2KN) (2016-)

Past aber auf jeden Caddy ab 2004-

(Auch für andere Fahrzeuge passend, bitte eigenständig prüfen)

DATEN DER FELGEN:

Teilenummer: 2K5601025K

Größe: 6Jx17H2 ET50

Lochkreis: 5×112

Farbe: Schwarz Glanz (original VW)

Zustand:

Felgen sind gebraucht ohne Beschädigingen. Minimale Gebrauchsspuren können vorhanden sein. Werkszustand, nicht neu aufbereitet oder nachlackiert!

DATEN DER REIFEN:

Hersteller: Michelin Primacy 4

Saison: Sommer

Größe: 205/50R17 93H

DOT: 0220

Profiltiefe: Neu / Volles

Uitverkocht

Artikelnummer: 2051161117 Categorieën: ,

Bestellen, betalen en verzenden

Let op: de naafkappen (VW/Audi logo’s)  zijn enkel ter illustratie zichtbaar op de foto’s en zijn niet bij de levering inbegrepen. Deze kun je indien gewenst erbij bestellen, zie onze Accessoires.

Indien je de gewenste velgen hebt gevonden en ze zijn beschikbaar, dan kun je ze direct bestellen of in reservering zetten om ze eerst te komen bezichtigen in het filiaal in Venlo of Hagen in Duitsland. Om de velgen te reserveren vragen wij een (aan)betaling van €250. Vanzelfsprekend met een 100% Niet Goed Geld Terug garantie. Onze velgen liggen opgeslagen in ons hoofdfiliaal in Duitsland (Berliner Strasse 22 58135 Hagen) maar binnen 48 uur af te halen in Venlo.

De bestelling kan eenvoudig en veilig online betaald worden middels iDeal of een bankoverschrijving. Wij accepteren geen PayPal , Apple Pay of Creditcard.

Wij verzenden dagelijks vanuit Nederland en Duitsland onze velgen in speciale, extra sterke kartonnen velgendozen waarmee de velgen onbeschadigd aankomen. De kosten voor de verzending zijn afhankelijk van uw wensen (standaard/verzekerd) maar ook de grote en het gewicht van de velgen. Zodra er bij het afrekenen een adres is ingevoerd worden de mogelijke verzendmethodes zichtbaar met de bijbehorende kosten.

Gratis velgen monteren

Indien gewenst worden de velgen gratis gemonteerd in ons filiaal in Hagen (Duitsland) of u kunt ze in Venlo kosteloos komen afhalen. Hiervoor dien je wel een afspraak te maken, bij voorkeur telefonisch of via de WhatsApp.

Opmerkingen

  • Tenzij anders vermeld in de productomschrijving, zijn alle goederen onderworpen aan de Margeregeling. Indien het is ingekocht als margegoederen dan zijn de goederen niet onderworpen aan belasting. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft.
  • De naafkapjes (VW/Audi logo) op de afbeeldingen zijn enkel ter illustratie en zijn niet bij de levering inbegrepen. Gebruik a.u.b. bestaande standaard wielbouten.
  • De koper is verplicht zelf navraag te doen naar de montage van de lichtmetalen velgen voor zijn voertuig. Het beste aanspreekpunt is de respectievelijke autodealer of TÜV / DEKRA. Onze meetwaarden zijn naar ons beste vermogen gemeten, de meetwaarden kunnen +/- 0,5 mm afwijken. De profieldieptes worden gemeten in de wettelijk voorgeschreven hoofdprofielgroeven met een profieldieptemeter. Al onze velgensets worden gecontroleerd , indien de velgen schade hebben aan de band of de velg, wordt dit apart vermeld in de tekst. Pas de luchtdruk van de banden aan volgens de informatie van de fabrikant.
  • Het zogenaamde DOT-nummer staat op de zijkant van de banden gedrukt. De eerste twee cijfers geven de productieweek aan, de laatste twee het productiejaar. Het kan zijn dat de DOT waarde van de geleverde banden afwijken van de DOT waarde op deze pagina. Neem contact met ons op als u meer informatie nodig heeft.
Gewicht 23 kg
Velgen kopen of verkopen?